Repülőtéri parkolás - tippek és tanácsok utazás előtt

Manapság egyre többen választják a repülős utazást, hiszen gyors és kényelmes módja annak, hogy eljussunk úti célunkhoz. Azonban az utazás előtt számos dologra kell gondolnunk, többek között a repülőtéri parkolás megoldására, ha autóval érkezünk a reptérre.

Szerencsére ma már számos lehetőség közül választhatunk, ha a parkolást szeretnénk megoldani. Legyen szó rövidebb vagy hosszabb távollétről, érdemes előre utánajárni a különböző ajánlatoknak.

Mi például mindig igyekszünk olyan parkolót választani, amely biztonságos és megbízható. Nem utolsó szempont az ár sem, hiszen jelentős költség lehet a hosszabb időre szóló parkolás. Érdemes utánanézni az akciós lehetőségeknek is.

Azt tapasztaltuk, hogy a reptéri parkolók általában jól megközelíthetőek, a transzfer buszok pedig gyorsan eljuttatnak minket a terminálhoz. A foglalás és fizetés ma már online is zökkenőmentesen megoldható.


Milyen parkolási lehetőségek közül választhatok a repülőtéren?

A repülőtéri parkolás többféleképpen megoldható. Választhatunk a rövid és hosszú távú parkolók között attól függően, mennyi időre tervezünk leparkolni. A rövid távú parkolók általában a terminálhoz közelebb helyezkednek el, míg a hosszú távúak kicsit távolabb. Érdemes előre tájékozódni a parkolók elhelyezkedéséről, hogy könnyebben megtaláljuk őket. A biztonságos, őrzött parkolók megbízható szolgáltatást nyújtanak. A parkolóházak fedett parkolót biztosítanak, a szabadtéri parkolók olcsóbb alternatívát jelentenek.

Hogyan tudom kényelmesen megközelíteni a terminált a parkolóból?

A repülőtéri parkolókból általában kényelmes transzferbusz szolgáltatás elérhető, mellyel gyorsan a terminálhoz juthatunk. Érdemes előre tájékozódni a buszok indulási időpontjairól és útvonaláról, hogy időben odaérjünk. A legtöbb parkolónál a buszok rendszeresen közlekednek, gyakran ingyenes wifi is elérhető rajtuk. Ha gyalog szeretnénk megközelíteni a terminált, érdemes egy közelebbi parkolót választani és megnézni az útvonalat térképen.

Milyen extra szolgáltatások érhetők el a repülőtéri parkolókban?

A repülőtéri parkolók ma már számos extra szolgáltatással várják az utasokat. Sok helyen lehetőség van autómosásra, különböző szerviz szolgáltatásokra, üzemanyag feltöltésre. Bizonyos parkolók csomagmegőrzést, wi-fi hozzáférést, étkezési lehetőséget, játszóteret is kínálnak. Érdemes ezekről is tájékozódni, hogy minél kényelmesebbé tegyük a parkolást.

Repülőtéri parkolás

Repülőtéri parkolás - élménybeszámoló és tanácsok

Repülőtéri parkolás - élménybeszámoló és tanácsok Budapest

Repülőtéri parkolás Budapest

Repülőtéri parkolás - élménybeszámoló és tanácsok Budapest Bókaytelep

Repülőtéri parkolás Budapest Bókaytelep

Nemrég volt szerencsém hosszabb nyaralásra repülni a családommal. Mivel autóval érkeztünk a reptérre, szükségünk volt a parkolás megoldására. Előzetesen utánanéztem a lehetőségeknek és végül egy közeli, fedett parkoló mellett döntöttem.

A parkolót könnyen megtaláltuk a navigáció segítségével. A bejáratnál udvarias alkalmazott fogadott minket, aki gyorsan intézte a papírmunkát. A parkoló tiszta és rendezett volt, a fedett rész pedig biztonságot adott, hogy az autónk védve legyen az időjárástól.

A terminál transzfer viszonylag gyorsan ment, 10 perc alatt odaértünk a kényelmes buszokkal. Kellemes meglepetés volt, hogy a buszon ingyen wifit biztosítottak. A visszafelé út is gördülékenyen zajlott. Összességében elégedettek voltunk a parkolás kényelmével.

A következő utazásra is hasonló parkolási szolgáltatást fogok választani. Érdemes előre foglalni és utánajárni a lehetőségeknek. A minőségi, biztonságos parkolás sokat segít abban, hogy nyugodtan indulhassunk útnak. Ha gondoskodunk róla időben, az egy kevésbé fontos dologgal kevesebb a nagy utazás előtt.
Repülőtéri parkolás